Verouderde houten vloeren

 Verouderde houten vloeren in Groningen, die haal je bij de Vloerderij.
Zelf geschaafd. Dat scheelt!
En daarom kunnen de houten vloeren voor een vriendelijke prijs geleverd worden. Een multipank van 16-18cm bv. al voor € 35,- m2

Mooie verouderde eikenhouten vloeren voor Groningen en omstreken, die vind je in die uitgebreide showroom in Borgercompagnie op de Drents Groningse grens.

Dus voor een verouderde houten vloer snel naar de Showroom voor Groningen. Hier liggen ze allemaal. , klik maar snel hier en bel of email ons en maak gelijk maar die houten vloeren afspraak.

Verouderde houten vloeren in Groningen, Ja, die zijn écht mooi.
 

Verouderde Houten vloeren en zelfs visgraatparket planken in Groningen.

Verouderde Houten vloeren en parket kunnen met oh zoveel kleuren en olietinten afgewerkt worden. Een lijnzaad olie kan in veel gevallen voor een hele mooie en zachte bruine patina zorgen en lijnolie staat garant voor gemakkelijk onderhoud. In Groningen zijn deze authentiek geoliede eikenhouten vloeren erg in. Bewonder ze maar snel in de houten vloeren showroom van de Vloerderij. (5 kris kras door Nederland)

Mocht je kiezen voor een wit- of grijs geoliede vloer dan krijgt jouw gekastijde houten vloer in later stadium een hele mooie antieke en originele uitstraling, Als je niet beter wist zou je zomaar denken, deze eiken vloer ligt al jaren en jaren en is stokoud. Deze toch zo speciale houten vloeren ondergaan in de werkplaats een speciale behandeling en d.m.v. het trommelen en het kastijden worden ze met opzet een kapot gemaakt, er ontstaan dan beschadigingen, maar ze worden naderhand wel weer geschuurd en indien nodig gepolijst. Frans eiken Abdijvloeren maar ook eiken uit Oost Europa zijn hele geschikte soorten voor dit verouderingsproces.

Verouderde houten vloeren voor Groningen en omgeving, die ga je bekijken in die uitgebreide houten vloeren showroom van Groningen. Dus bij de Vloerderij.

Verouderde houten vloeren in de provincie Groningen, kom je uit Groningen, dan ga je eerst  naar die geweldige houten vloeren showroom 20 minuten vanaf Groningen
Bruine olie op een houten vloer is prima
Groningen is een mooie stad, want daar liggen al heel wat verouderde houten vloeren van de Vloerderij.
  Mooie grijze olie op een eikenhouten vloer
 
Gekastijde en verouderde houten vloeren in Groningen, die ga je bekijken in de houten vloeren showroom van de Vloerderij
Smoke olie, diep donker op deze houten vloer
Verouderde houten vloeren ook in Limburg  voor een aantrekkelijke prijs
Licht bruin, staat mooi op een ouen vloer
 

Ook oud gemaakte parketvloeren levert de Vloerderij in Groningen. Jazeker De Vloerderij heeft een grote houten vloeren showroom in de provincie Groningen. Ook visgraatparket vloeren voor Groningen koop je in die interessante Vloerderij parket showroom. Een Visgraatparket of een verouderde houten vloer  vind je ook bij de Vloerderij in Groningen. Verouderde houten vloeren van de Vloerderij in Groningen, maar de Vloerderij houten vloeren zijn ook te koop in meer delen van Nederland.

4 oliekleuren voor op eiken houten vloeren. A) Antiek, B) Wit, C) Natuur en D) Grijs

Verouderde Houten vloeren in Groningen

Van begin tot eind in Nederland gemaakte houten vloeren en custom made op maat gemaakt, verouderde eiken vloeren in Groningen, of juist als je dat wilt van die gladde gepolijste glad geschaafde moderne planken zonder velling. Bekijk hier die serie Vloerflitsen maar eens want hier zie je wel heel veel houten vloeren voorbij komen.

Houten vloeren en parketrenovatie., ook van verouderde vloeren verzorgen wij in Groningen en wijde omgeving. Visgraatparket kan ook verouderd worden en is exclusief en bijzonder, ook voor Groningen is visgraatparket voor sommigen een must.

Een lichte kastijding of veroudering zorgt gelijk al voor een interessante patina en een super mooi effect want zo ontstaan de mooiste houten vloeren. De op deze manier bewerkte vloeren komen heel goed uit de verf als ze met een antieke Woca natuurolie afgewerkt zijn.

Een mooie originele natuurolie van lijnzaad. Alle gekastijd uitziende houten vloeren in Groningen kunnen op zo’n mooie en natuurlijke manier afgewerkt worden. Bel ons maar 0521-515432 (centrale), wij kunnen je ontzettend veel vertellen over deze originele en zelf geschaafde houten vloeren voor Groningen.

Voor verouderde en gekastijde houten vloeren in de provincie Groningen is de stad Groningen wel een heel goeie houten vloeren stad. In de houten vloeren en parketvloer showroom voor Groningen. Daar vind je gewone basic houten vloeren, maar ook een grote collectie verouderde houten vloeren.
Alles begon jaren in die boerderij in Borgercompagnie (Zuid). Hier verouderden wij voor het eerst vloeren en alles eerst nog met de hand. Pas veel later werd er een trommel gebruikt. In het begin in een klein trommeltje, maar later werd alles rigoureus uitgebreid met een paar grote trommels waar per stuk minimaal wel 70 m2 houten vloer in paste. Op de rand van Groningen en Drenthe in dat leuke dorpje Borgercompagnie gebeurt dit nog. En hier is nog steeds de noordelijkste houten vloeren showroom en werkplaats gevestigd in een traditionele Groningse boerderij en dat houten vloeren recept van toen wordt nog steeds gebruikt. En dit verouderingsproces is nog steeds herkenbaar in de verouderde houten vloeren voor Groningen..