Multiplanken houten vloeren Groningen

Multiplanken in Groningen. Multiplanken met smoelwerk te zien in de Multiplanken showroom voor Groningen.. Super aantrekkelijk geprijsde multiplanken voor Groningen

Er liggen al heel veel goeie maar ook goedkope multiplanken met eiken toplaag in Groningen.
In Groningen zijn nostalgische en stoere multiplanken super populair.

Deze multiplanken hebben een massieve toplaag gemaakt van oude bielzen. Het is een verweerde toplaag met alle gebruikssporen er nog in.

We noemen het ook wel Wildwood.


Kom deze multiplanken voor Groningen bekijken in onze showroom in Borgercomnpagnie, er liggen werkelijk prachtige vloeren.
 

Massieve eikenhouten multiplanken zien er super stoer en degelijk uit.
Maar, in het dagelijks gebruik zul je van deze massieve planken niet veel verschil opmerken als je ze gaat vergelijken met de inmiddels goed bekend staande Multiplanken. Deze multiplanken zien er net zo uit als massieve houten vloeren, maar is een stuk stabieler en ligt vaster. De Vloerderij levert al een paar decennia dit soort multiplanken in Groningen en ze zijn op een enkele uitzondering na klachtenvrij gebleken.

In Groningen liggen al veel van die super mooie eiken muliplanke  van de Vloerderij.

Nieuwbouwwoningen worden als extra service tegenwoordig vrijwel altijd met vloerverwarmingsysteem opgeleverd en dit is uiteraard ook zo in Groningen het geval, is deze multiplank houten vloer een best-seller pur sang. Multiplank houten vloeren en vloerverwarming kan dus goed. Maar voor houten vloeren puristen, die een kleine zwelling of krimp geen probleem vinden zijn die zware en stoere massieve planken een duidelijke keuze. Een multiplank is aan deze groep niet besteed.

De Vloerderij leverde natuurlijk al veel multiplanken naar Groningen.

Dikte van de eiken toplaag van de Multiplanken.

De Vloerderij voor de mooiste maar ook  multiplanken vloeren in Groningen. Natuurlijk zijn er ook strak en modern uitgevoerde multiplanken voor Groningen.

Multiplanken zijn te koop in diverse toplaag diktes. De Vloerderij levert deze uitvoering houten multiplanken in allerlei vormen naar Groningen. De dikte die jij het liefste wilt hangt af van je eigen situatie situatie. Deze Multiplank – en ook wel Duoplan houten vloeren zijn geschikt voor alle soorten woon- en slaapkamers. Voor slaapkamers kiest men meestal voor een wat dunnere uitvoering. Bv: met een totaaldikte van 12 mm incl. een toplaag van 3mm. Voor woonkamers wordt er voor een dikkere toplaag gekozen en deze varieert dan van 4 mm tot 6mm.

De Multiplanken kunnen heel goed bewerkt worden. Denk maar eens aan het borstelen van de vloer, het schrapen en niet te vergeten het verouderen. In Noord Nederland met name in Groningen kiest men vaak voor houten vloeren met een verouderde dus authentieke en landelijke uitstraling. Ook worden in Groningen heel vaak deze multiplank houten vloeren gekozen in een diep donker bruine warme olie tint. De meer nostalgische uitstraling is hier erg populair.

Multiplanken zijn houten vloeren met een toplaag, ook te koop in Groningen.

Multiplanken lenen zich geweldig goed om te verlijmen. Ook op vloerverwarming.

Zo zie je maar weer dat het super belangrijk is om te weten wat de exacte smaak van de consument is en dat weten we bij de Vloerderij natuurlijk heel goed, want multiplank houten vloeren naar Groningen leveren is een totaal ander verhaal dan houten vloeren leveren naar bv: Amsterdam. Groningen is en blijft voor ons een heel belangrijke houten vloeren stad en we hopen dat dit altijd zo zal blijven. Multiplanken zijn en blijven een belangrijk product voor Groningen.

De houten vloeren showroom voor Groningen.

Deze prachtige showroom bevindt zich in Borgercompagnie, ten oosten van de stad Groningen, een super uitgebreide houten vloeren showroom vol met de laatste houten vloeren trends.