In Groningen zijn nostalgische houten vloeren erg populair.

Muliplank?, ook in Groningen leverbaar in verschillende prijsklasses.

 

Houten vloeren showroom voor Groningen elke zaterdag geopend.
Een boerderij bezaaid met houten vloeren, op de Drents Groningse grens en maar 20 minuten van de stad Groningen. Ook is hier onze ambachtelijke werkplaats gevestigd en hier ja juist hier worden de houten vloeren trends bedacht. 06 46 38 11 81 bel tot 22.00 uur

 

De Vloerderij, dé leverancier voor houten vloeren in Groningen
Multiplank v.a. € 35.-
In Borgercompagnie staat de houten vloeren showroom voor Groningen
Multiplank v.a. € 32.50
De Vloerderij leverde al tientallen houten vloeren naar Groningen
Multiplank Verouderd.
v.a. € 39.95
 

In Groningen zijn nostalgische houten vloeren populair.

Niet alleen massieve Houten vloeren zien er stoer en degelijk uit. Maar optisch zul je van deze dikke eiken planken niet veel verschil zien als je ze samen vergelijkt met een Multi plank of Duoplank. Deze multiplanken vertonen qua uitstraling geen verschil met de welbekende massief houten vloeren, ze zijn echter wel stabieler.

De Vloerderij leverde al heel veel van dit soort multiplank houten vloeren in Groningen en ze zijn volledig klachtenvrij.

Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig vrijwel altijd opgeleverd met vloerverwarming en dit gebeurt natuurlijk ook in Groningen. Daarom is deze Multi-plank eikenhouten vloer een bestseller als het gaat om vloerverwarming. Ze liggen veilig en vast. Een houten vloer samen met vloerverwarming kan dus goed. Maar voor de houten vloeren puristen onder ons, die een kleine zwellinkje of krimpnaadje geen probleem vinden zijn die zware en stoere massieve eiken planken natuurlijk een duidelijke keuze.

Ook leverde de Vloerderij dit soort multiplank massieve houten vloeren naar de stad Groningen.

Dikte van de toplaag van een Multiplank
Multiplanken en Duoplanken zijn verkrijgbaar in meerdere diktes toplagen. De Vloerderij leverde dit variatie houten vloeren in allerlei vormen naar Groningen. De voor jou geschikte dikte hangt natuurlijk af van je eigen situatie. Deze houten vloeren met een berken onderlaag zijn geschikt voor woonkamers en slaapkamers.
Voor slaapkamers echter, wordt vaak gekozen voor een wat dunnere uitvoering. Bijvoorbeeld de 12 mm uitvoering incl. een eiken toplaag van 3-mm.
Voor woonkamers is een toplaag van 4 mm tot 6mm het geschiktst.

 

De Multiplank scoort ook in Groningen onder vloerverwarming.
Multiplank met vloerverwarming is ook in Groningen razend populair.

  

De Multi planken kunnen ook bewerkt (verouderd) worden. Denk hierbij aan borstelen, schrapen en kastijden. In Noord Nederland met name in Groningen wordt heel vaak gekozen voor houten vloeren met een landelijke uitstraling. Ook worden in Groningen vaak houten vloeren gekozen met een donker bruine olie teint. Een nostalgische uitstraling dus. De Vloerderij heeft een té gekke houten vloeren showroom in Borgercompagnie. Vanuit Groningen goed bereikbaar. In Groningen is de multiplank super populair kom ze bekijken.