Houten vloeren in Groningen, die koop je gewoon bij de Vloerderij in de showroom in Borgercompagnie.
Zelf de planken schaven dat scheelt!
En daarom kunnen wij deze prachtige orginele houten vloeren voor messcherpe prijzen leveren!

Een plank van 16-18cm al voor 35,- p/m2

Mooie eikenhouten vloeren voor Groningen en omstreken, die vind je in die uitgebreide showroom in Borgercompagnie.

Gewoon jezelf verliezen in onze Showroom in Groningen.
Als je nog meer info wilt, dan klik je hier en bel of email en maak gelijk die afspraak.

Houten vloeren in Groningen
ja hoor, die zijn echt mooi.
 

Houten vloeren en zelfs planken visgraatparket in Groningen.

Houten vloeren en parket kunnen met oh zoveel kleuren en olietinten afgewerkt worden. Een antieke lijnolie kan in veel gevallen voor een hele mooie en zachte bruine patina zorgen en lijnolie staat garant voor gemakkelijk onderhoud. In Groningen zijn deze authentiek geoliede houten vloeren erg in.

Houten vloeren in de stad Groningen maar ook in de hele provincie 

Bewonder ze maar snel in de houten vloeren showroom van de Vloerderij.

Houten vloeren in de provincie Groningen koop je bij de Vloerderij.

Mocht je kiezen voor een wit- of grijs geoliede vloer dan krijgt jouw houten vloer in later stadium een hele mooie antieke en originele uitstraling. Als je niet beter wist zou je zomaar kunnen denken, deze vloer is jaren en jaren oud. Deze toch zo speciale houten vloeren ondergaan in de werkplaats een speciale behandeling en d.m.v. het trommelen en ook wel kastijden genaamd worden ze met opzet een Beetje kapot gemaakt, ze worden naderhand dan weer geschuurd en eventueel gepolijst. Franse Abdijvloeren maar ook Oost Europees eiken zijn geweldige eiken soorten voor deze verouderingsprocessen. Kom deze houten vloeren voor Groningen beklijken in Borgercompagnie.

Houten vloeren voor Groningen en verre omgeving,
die koop je in de meest uitgebreide houten vloeren showroom in de provincie Groningen.

 Houten vloeren en zelfs gekastijde houten vloeren?, kom je uit Groningen, dan ga je eerst de provincie in  naar die geweldige houten vloeren showroom in Borgercompagnie.
Antieke olie op de houten vloer is OK
Groningen is een stad waar al heel wat houten vloeren van de Vloerderij liggen.
Mooi hoor grijze olie op een houten vloer
 
Houten vloeren in Groningen, die ga je bekijken in de houten vloeren showroom in Borgercompagnie.
Smoke olie lekker donker op een houten vloer
Houten vloeren, die kopen mensen uit Groningen in de houten vloeren showroom van de Vloerderij  in net even buiten Veendam.
Licht antiek olie, staat mooi op een houten vloer
 

Ook voor oud gemaakte parketvloeren ga je naar die uitgebreide houten vloeren showroom. Jazeker De Vloerderij in de provincie Groningen. Ook visgraatparket voor Groningen koop je in die Vloerderij parket showroom. Visgraatparket en dan ook zeker de meest interessante soorten vind je zeker in Groningen. Houten vloeren van de Vloerderij in Groningen, vanzelfsprekend ook vertegenwoordigd in meer delen van Nederland.

4 super oliekleuren. 1: Antiek, 2: Wit, 3: Natuur en 4: Grijs.


Houten vloeren in Groningen

100% in Nederland gemaakte houten vloeren en precies maat gemaakt, verouderde eiken vloeren in Groningen (dus niet met een franse slag) of juist gepolijste glad geschaafde moderne planken vaan zonder velling. Bekijk hier de Vloerflitsen maar eens want hier zie je al die houten vloeren voorbij komen.

Houtenvloer renovatie en parketrenovatie verzorgen wij in Groningen en ommelanden. Visgraatparket is exclusief en bijzonder, ook voor Groningen is visgraatparket voor sommigen een must.

Een zachte veroudering zorgt direct al voor een prachtige patina en een super effect want zo krijg je de mooiste houten vloeren. Want op deze manier bewerkte vloeren komen vaak goed tot hun recht als ze met een antiek gekleurde natuurolie afgewerkt zijn. Een lekkere zachte natuurolie op lijnoliebasis. Ook verouderd uitziende en gekastijde houten vloeren in Groningen kunnen op zo’n mooie en natuurlijke manier afgewerkt worden. Bel ons maar 0521-515432, wij weten je namelijk ontzettend veel te vertellen over deze authentieke en prachtige houten vloeren voor Groningen.

Voor houten vloeren in de provincie Groningen is Groningen wel een heel goeie houten vloeren stad. In de houten vloeren showroom voor Groningen. Daar vind je gewone basic houten vloeren, maar ook een hele collectie verouderde houten vloeren.

Alles begon ooit in die eeuwenoude boerderij in Borgercompagnie. Hier werden voor het eerst houten vloeren verouderd. Alles nog handmatig, maar later met een roterende trommel. In het begin deden we dat in een klein trommeltje, maar nog geen jaar later werd de capaciteit uitgebreid met enkele grote trommels waar per stuk zeker wel 80 m2 houten vloer in ging. Op de rand van Groningen en Drenthe in het mooie dorpje Borgercompagnie, staat nog steeds onze noordelijkste houten vloeren showroom en werkplaats in een Groningse boerderij en het oude houten vloeren recept van toen wordt hier nog volop gebruikt. En de speciale technieken know-how van het verouderingsproces zijn herkenbaar terug te vinden in de verouderde houten vloeren voor Groningen.